Posted on

VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019

Ensi viikolla on jälleen mahdollisuus tehdä itsensä näkyväksi ja hankkia edullisesti VOIMA-huomiovaatteita Outletistamme. Saatavilla on talvitakkeja ja -puseroita, softshelltakkeja, talvisuoja- ja talvihenkselihousuja, suojahousuja, T-paitoja, kesätakkeja ja -puseroita, sekä hitsaus- ja avohaalareita. Tyhjennämme varastoa näistä tuotteista, joten ne myydään ulos superedullisesti:

  • Polvisuojat 1 €/kpl
  • T-paidat 5 €/kpl
  • softshellit 20 €/kpl
  • KAIKKI muut tuotteet 10 €/kpl

HUOM! VOIMA-tuotteiden näkyvyysstandardi on vanhentunut, joten ne eivät sovi työhön, jossa vaatteiden pitää olla standardin mukaiset. Muuten ne toimivat vallan mainiosti työ- ja suojavaatteina.

Tule siis ostoksille ma-ti 2.-3.12.2019 Liedon Tuulissuolle klo 9-18!

Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan Työvaatevallankumous on ovella Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020 AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme? HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9. Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan! Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen