Vastuullisuus

Vastuullisuutemme on yrityksellesi etu

Meillä Topperissa vastuullisuus näkyy ennen kaikkea siinä, että valmistamme kestäviä, laadukkaita, työntekijän itsetuntemusta ja yrityksen imagoa vahvistavia työvaatteita. Näemme tärkeänä, että valmistamme vaatteita vain tarvittavan määrän, emmekä tuota ylituotantoa.

Turvallinen työllistäjä

Tarjoamme hyviä työpaikkoja sekä Suomessa että lähialueilla ja tarjoamme henkilöstölle turvalliset ja mukavat työskentelyolosuhteet. Tuotteemme ja mallistomme suunnitellaan Suomessa, kuulumme Suomalaisen työn liittoon ja meille on myönnetty Design from Finland -merkki omiin mallistoihimme. Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki kertoo muotoilun ainutlaatuisesta suomalaisesta alkuperästä. Merkillä tunnustetaan, että muotoilu – suomalainen sellainen – on keskeinen osa yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. Topperilla on Liedon, ja Vantaan toimipaikkojen lisäksi tytäryhtiö Viljandissa. Se työllistää yli 30 henkilöä. Suomessa työllistämme 16 henkilöä.

Kestävyyttä ja käytännöllisyyttä

Käytämme työvaatteissa vain kestävistä raaka-aineista valmistettuja materiaaleja, koska työvaatteissa kestävyys on ensisijaisen tärkeää. Työvaatteiden jatkuva käyttö ja toistuvat pesut vaativat materiaalikoostumukselta enemmän kuin muotivaatteen materiaaleilta. Materiaalien koostumuksen johdosta kaikki kierrätystavat eivät ole mahdollisia. Uusien mallistojen suunnitteluvaiheessa suunnitellaan myös ylijäämäkankaiden ja -vaatteiden hyödyntämistä muissa tuotteissa.