Posted on

Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020

Hyvä asiakkaamme,

Pyrimme omalta osaltamme estämään koronaviruksen leviämistä. Pidämme asiakasneuvottelut ja muut vastaavat tilaisuudet toistaiseksi etänä sähköisin työvälinein ja siirrymme etätöihin siltä osin kuin mahdollista.

Suljemme Liedon-myymälämme ja Vantaan Fashion Centerin sovituspisteen alkaen tänään. Aloitamme palvelut uudelleen heti kun on mahdollista. Asiakaspalvelumme toimii puhelimitse, sähköpostitse, verkkokaupan ja webdafon kautta.

Tällä hetkellä varastossamme on pääosin hyvin tavaraa toimitettavaksi, ja hoidamme toimitukset pienellä miehityksellä. Koska tilanteet muuttuvat nopeasti, on mahdollista, että osa toimituksista tulee viivästymään, koska materiaalien saatavuudesta ei ole tarkkaa tietoa.

Pidämme teidät ajantasalla, kun saamme uutta tietoa tilanteeseen.

Katso yhteystietomme >

Poikkea HYLJE-verkkokaupassa >

Ystävällisin terveisin Hanna

Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan Työvaatevallankumous on ovella AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019 VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme? HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9. Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan! Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen