Posted on

Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen

Suomalainen Topper Uniform laajentaa moottorikelkka- ja erävaatteiden Hylje®-tuoteperhettä valmistamalla 70- ja 80-luvulla tunnetuksi tulleesta Hopeahaalarista 50 kappaleen rajoitetun erän. Haalarimallin laajempaan tuotantoon ottaminen on suunnitelmissa seuraavana talvena.Hopeahaalareita esitellään yleisölle kuluvan kevään Poro Cupin osakilpailuissa. 

Topper Uniform on työ- ja suojavaatteisiin sekä moottorikelkka- ja erävaatteisiin keskittynyt yritys, joka teki viime lokakuussa liiketoimintakaupan Suomen Laatuhaalarien kanssa. Kaupan yhteydessä Hylje®-tuotemerkki siirtyi Topper Uniformille. Hylje®-mallistossa on arktisiin olosuhteisiin kehitettyjä haalareita kelkkailijoille, safareille, pilkkijöille sekä metsästys- ja retkeilykäyttöön. 

– Haluamme ennen kaikkea kehittää Hylje®-tuoteperhettä, koska uskomme monikäyttöisillä ja laadukkailla ulkoiluvaatteilla olevan tarvetta, kertoo Topperin toimitusjohtaja Hanna Laine. 

Hopeahaalarit esitellään yleisölle kevään Poro Cupin osakilpailuissa, joissa Hylje®-tuotemerkki toimii myös ratasponsorina.  

– Poro Cup on luonteva paikka esitellä legendaarista Hopeahaalaria, sillä siitä on monilla pohjoissuomalaisilla hyviä muistoja, Laine lisää. 

Hopeanhohtoinen kulttihaalari 

Alun perin rovaniemeläinen Lomatex Hopeahaalari tuli erityisen tunnetuksi, kun vuonna 1984 Inarinjärvestä etsittiin todisteita neuvostoliittolaisesta ohjuksesta. Toimittajan hopeanhohtoinen haalari herätti kiinnostusta ja aiheutti suuren kysynnän nousun. Suosion seurauksena hopeahaalareita kutsuttiin Lapissa lempinimellä Kaamasen kansallispuku. 

Haalarin suuri suosio johtui myös sen hyvistä lämpöominaisuuksista. Nyt valmistettava hopeahaalari tehdään retrona nykymateriaaleista. 

– Haluamme ottaa Hopeahaalarin uudelleen tuotantoon, koska se edustaa loistavasti Topperin Hylje®-tuoteperheen käytännöllistä ja perinteikästä henkeä. Vaatteiden suunnittelussa keskitymme luonnossa liikkujan perustarpeisiin eli haluamme pitää ulkoilijan lämpimänä ja kuivana, Laine luettelee.

Lisätietoja:  
Topper Uniform 
Hanna Laine, toimitusjohtaja  
010 2812 502hanna.laine@topper.fi 

Lue lisää: Hylje Wear

Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan Työvaatevallankumous on ovella Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020 AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019 VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme? HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9. Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan!