Posted on

Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9.

Tuulikaappimme muuttuu mahtavaksi myymälätilaksi kahden päivän ajaksi, kun Topperin ja Hylkeen poistopäivät tarjoilevat runsaan kattauksen huippuedullisia poistoeriä paitapuseroista ja puolihameista suoja-asuihin ja haalareihin. Lisäksi saatavilla on rullakaupalla poistokankaita, jotka myydään rullittain. Kävijöille on tarjolla kahvia ja pientä makeaa purtavaa.

Poistopäivät ovat avoinna toimitiloissamme tiistaina ja keskiviikkona 10.-11.9. klo 9-18. Maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen. Tuotteita ei toimiteta postitse, vaan nouto tapahtuu vain paikan päältä.

Jaamme ennakkomaistiaisia poistopäivien annista Topperin ja Hylkeen somekanavissa jo ennen tapahtumaa elo-syyskuussa. Laita siis kanavat (@topperuniform, @hyljewear) ja tapahtuma seurantaan ja ole kärppänä paikalla, sillä parhaat tuotteet viedään käsistä ensimmäisenä!

 

Poistopäivillä on tarjolla hajakokoja useista erilaisista poistuvista tai vanhoista HYLJE-haalarimalleista.

 

Myymme myös Topperin poistokankaat edulliseen hintaan rullittain. Ei erillistä palamyyntiä.
Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan Työvaatevallankumous on ovella Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020 AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019 VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme? HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan! Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen