Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Topper Uniform -verkkokauppa

Toimitusehdot
Voimassa 1.12.2015 alkaen

Yhteystiedot
Topper Uniform
Y-tunnus: 0502887-0
Osoite: Luumäentie 7, 21420 Lieto
Puhelin: 010 2812 500
Sähköposti: myynti@topper.fi

Verkkokauppa

  • Topper Uniform myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille henkilöille vain Suomeen. Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero (ALV 24 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteys asiakaspalveluun.

Tilauksen toimitus

  • Tavarat toimitetaan sinulle postipakettina toimitusosoitettasi lähimpään Postin toimipisteeseen.
  • Toimitusaika on 2-15 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Mikäli varastosta on joku koko tai tuote loppu, toimitamme sen seuraavan valmistuserän yhteydessä. Jos haluat tietää tarkemmin, milloin seuraava erä tuotetta on valmistumassa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Tuotteiden reaaliaikainen varastotilanne näkyy verkkokaupassamme.
  • Mikäli kyseessä on poistuva tuote, tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan varastotilanteen mukaan, eikä jälkitoimitus ei ole mahdollista.
  • Toimituskulut 12,40 €/tilaus (sis. alv 24 %) peritään tilauksen maksamisen yhteydessä.

Tilauksen maksaminen

  • Tilaus toimituskuluineen maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Verkossa maksaminen tapahtuu seuraavilla pankkikorteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Diners Club tai JCB luottokorteilla. Suomalaisilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki tai Oma Säästöpankki. Lasku- ja osamaksupalvelulla: Collector tai Jousto.
  • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Palautusoikeus

  • Tilaajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa tilattujen tavaroiden vastaanottamisesta.
  • Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäiset merkinnät ja laput on oltava tuotteessa kiinni.
  • Jos palautettua tuotetta on vastoin laissa säädettyä ostajan huolenpitovelvollisuutta käytetty, perimme arvonalennuksen aina tuotteen täyteen hintaan saakka.
  • Peruuttamisoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi (esimerkiksi mittatilaustuotteet).
  • Lähetä palautettavat tuotteet osoitteeseen
    Topper Uniform
    Luumäentie 7
    21420 Lieto
  • Palauttaminen tapahtuu asiakkaan parhaaksi katsomallaan tavalla ja palautuskulut maksaa asiakas itse.
  • Liitä palautettavan tavaran mukaan huolellisesti täytetty Vaihto- ja palautuslomake ja kopio lähetyslistasta. Muista ilmoittaa tilinumero, jolle maksamasi kauppahinta voidaan palauttaa.
  • Maksamasi kauppahinta maksetaan viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun tavarat on palautettu. Mikäli palautat kaikki tilaamasi tuotteet, myös toimituskulut hyvitetään. Jos palautat vain osan tilaamistasi tuotteista, toimituskuluja ei hyvitetä.
  • Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Asiakkaan maksamaa kauppahintaa toimituskuluineen ei palauteta, jos toimitus on jätetty noutamatta Postin toimipaikasta ja toimitus palautuu toimittajalle ilman täytettyä palautelomaketta.
  • Postin toimipaikasta toimittajalle palautuneen paketin uudelleenlähetyksestä veloitamme toimituskuluina 12,40 €/lähetys. Uudelleenlähetys toimitetaan postiennakkopakettina ja toimituskulut maksetaan paketin noudon yhteydessä.

Vaihto-oikeus

  • Tuotteilla on vaihto-oikeus saman tuotteen eri kokoon.
  • Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäiset merkinnät ja laput on oltava tuotteessa kiinni.
  • Jos vaihdettavaa tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, perimme arvonalennuksen aina tuotteen täyteen hintaan saakka.
  • Vaihdettava tuote on lähetettävä Topper Uniformin varastoon 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.
    Topper Uniform
    ’Vaihto’
    Luumäentie 7
    21420 Lieto
  • Palauttaminen tapahtuu asiakkaan parhaaksi katsomallaan tavalla ja palautuskulut maksaa asiakas itse.
  • Liitä vaihdettavan tuotteen mukaan Vaihto- ja palautuslomake huolellisesti täytettynä ja kopio lähetyslistasta.
  • Vaihdoista perimme toimitus- ja käsittelykuluina 12,40 €/vaihto (sis. alv 24 %).
  • Vaihdettavat tuotteet toimitetaan postiennakkopakettina, ja toimituskulut maksetaan paketin noudon yhteydessä.
  • Jos uutta kokoa ei vaihtohetkellä ole varastossa, se toimitetaan jälkitoimituksena 3 kuukauden kuluessa.

Toimittajan virhevastuu ja reklamaatiot

  • Toimittaja (Topper Uniform, tässä tekstissä me) vastaa tuotteen virheestä kuluttajasuojalain säännösten perusteella.
  • Me vastaamme siitä, että tuotteet ovat kestävyydeltään ja muuten sellaisia, mitä kuluttajalla yleensä on vastaavan tavaran kaupassa perusteltua aihetta olettaa.
  • Virhevastuu ei koske tapauksia, joissa tuotetta on huollettu vastoin huolto-ohjeita tai tuotetta on käytetty olosuhteissa tai tilanteissa, johon sitä ei ole tarkoitettu.
  • Virhevastuu ei koske tuotteen luonnollista kulumista.
  • Virhevastuu ei koske tapauksia, joissa tuote on mennyt rikki asiakkaan huolimattomasta käytöstä johtuen.
  • Jos tuote on virheellinen tai koko ei vastaa tilattua, täytä Palautelomake huolellisesti ja lähetä lomake, kopio lähetyslistasta ja virheellinen/väärä tuote välittömästi takaisin Topper Uniformin varastoon:
    Topper Uniform
    ’Reklamaatio’
    Luumäentie 7
    21420 Lieto
  • Ensisijaisesti virheelliset tuotteet korjataan ja jos korjaaminen ei onnistu, tuote vaihdetaan uuteen tai hyvitetään.
  • Tuotteilla ei ole takuuta.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

Evästeiden käyttö

Topper.fi -sivuilla kerätään joitakin tietoja käyttäjistä evästeillä (”cookies”). Eväste on sivustolla vierailevan käyttäjän selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron. Vierailijan henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla ja tieto on luonteeltaan anonyymiä.

Sivustolla käytetään evästeitä mm. kävijäliikenteen analysointiin ja tilastolliseen seurantaan sekä sivuston kehittämiseen.

Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi selainasetuksia. Huomioithan, että sivustolla vierailevien käyttäjien katsotaan hyväksyvän evästeiden käytön, ellei niitä ole poistettu käytöstä käyttäjän toimesta.

Topper Uniformin asiakas- ja markkinointirekisteri

Tietosuojalainsäädännön mukainen tietosuojaseloste (EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 ja henkilötietolaki 523/1999). Laadittu 5.3.2020.

Rekisterinpitäjä

Topper Uniform, 0502887-0
Luumäentie 7, 21420 LIETO
010 2812 500
topper.fi

Rekisterin yhteyshenkilö

Sami Laine
etunimi.sukunimi@topper.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon sekä markkinointiin ja tilauksen toimittamiseen.

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja rekisteröidyistä:

Asiakkaan nimi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tilaushistoria
Yhteysloki
Evästeiden ja analytiikan kautta kerättävät tiedot
Henkilön itse antamat tiedot, yleisesti saatavilla olevat internet-lähteet sekä mahdolliset muut julkiset lähteet, kuten sosiaalisen median kanavat.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteys- ja tilaustiedot tallennetaan asiakkaan tekemän tilauksen yhteydessä tai jos hän tilaa sähköisen uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä tallennetaan vain sähköpostiosoite.

Topper Uniform ei luovuta keräämiään tietoja ulkopuolisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla palomuureilla, salasanoilla ja muilla yleisesti hyväksyttävillä teknisillä keinoilla ja ne ovat hyvien käytäntöjen mukaisesti suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot säilytetään lukituissa tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty. Ainoastaan rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien tahojen käyttäjillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, ja jonka asemaan tai tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa vikatilanteiden varalta.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, asiakaskyselyihin, rekisterinpitäjän mainonnan ja/ tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin henkilötietoryhmät

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä, ovat rekisterinpitäjän asiakkaana olevat tai asiakkaana olleet yksityishenkilöt, rekisterinpitäjään yhteydessä olleet henkilöt, tietonsa yhteydenottolomakkeilla jättäneet henkilöt, markkinointiluvan antaneet henkilöt tai verkkokaupan kautta tilauksen tehneet henkilöt.

Rekisteröidyn oikeudet ja tietojen säilytysaika

Rekisteriin tallennetuilla henkilöllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja rekisteriin on kerätty.

  • Oikeus pyytää virheellisten tietojen oikaisua
  • Oikeus peruuttaa suostumus, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen (esimerkiksi markkinointiluvan peruutus)
  • Oikeus pyytää tietojen poistoa, jos rekisterinpitäjällä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojen käsittelyä.
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle lainvastaisesta käsittelystä

Rekisterinpitäjä poistaa rekisteristä tiedot, kun tietojen käsitellylle ei ole enää liiketoiminnallista perustetta tai jos rekisteröity itse tietosuojalainsäädäntöön perustuen vaatii rekisterinpitäjää poistamaan häntä koskevat tiedot.

Oikeuksien käyttämistä koskevan pyynnön voi tehdä ottamalla sähköpostitse yhteyttä rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön. Pyynnön tulee olla yksilöity siten, että rekisteröidyn henkilöllisyys voidaan todentaa luotettavaksi.