Referenssit

Alko

"Topper on innovatiivinen, luotettava ja moderni kumppani Alkolle työvaatteiden toimittajana ja kehittäjänä ja olemme hyvin tyytyväisiä heidän tapaansa toimia asiakkaan kanssa."


”Työasumallistoon kuuluvia vaatteita yhdistelemällä saadaan aikaan yhtenäisiä asukokonaisuuksia, mutta kuitenkin persoonallisella twistillä.”

"Työvaatteita on mukava käyttää, ne toimivat työssä, jota teemme."

Alkon projektikoordinaattori Sanna Myllylä

Sokos Hotels Original

Original Sokos Hotellien työvaatteissa on ketjun nimenkin mukaisesti jotain originaalia, erityistä – sitä voivat olla esimerkiksi pienet yksityiskohdat, kuosit tai ilmettävä antava värien harkittu käyttö.

”Onnistunut työvaate synnyttää henkilökunnan keskuudessa positiivisen työfiiliksen. Yhteenkuuluvuuden tunne välittyy asiakkaalle, ja asiakaspalvelukokemuksesta tulee entistä miellyttävämpi”


Työvaate visualisoi yrityksen koko liikeidean ja viestii asiakaspalvelun tasosta.

Heidi Mikkonen, SOK Mara-ketjuohjauksen Sokos Hotels-ketjun konseptipäällikkö

9 lives9 lives. Onko työvaate itsestäänselvyys? Ei todellakaan, jos 9Livesin laatujohtajaa Jukka Rantalaa on uskominen. "Kannan työvaatetta ylpeydellä. Kun siihen pukeutuu, tuntee olevansa konkreettisesti osa tiimiä."

ISS palvelut

Jos ISS Palveluiden ex-vuoroesimiestä ja nykyistä työsuojeluvaltuutettua Seppo Kiiskistä on uskominen, heijastaa työvaate esimiehen ja työntekijän välistä ideologiaa syvällisemmin kuin mitä äkkiseltään ajattelisi. ”Työasu merkitsee työnantajalle mahdollisuutta vaikuttaa hyvän työnjäljen lisäksi työntekijän viihtyvyyteen”.


Luottamus syntyy puolin ja toisin, sillä työvaate yllään työntekijän on mielekästä keskittyä työtehtäviinsä täysipainoisesti.

Esperi Care

Esperi tarjoaa inhimillistä hoitoa apua tarvitseville sekä toimivia ratkaisuja yhteiskunnan kasvaviin palvelutarpeisiin ikääntyneiden sekä erityisryhmien asumispalveluihin liittyen. Jatkuvasti kasvava esperiläisten joukko erottuu edukseen. Pirteään työasuun pukeutunut henkilökunta erottuu selkeästi asiakkaista ja Esperin työasukokonaisuus poikkeaakin pirteydellään ja kotoisuudellaan perinteisestä hieman virallisesta hoiva-alan asusta.


Yksi tärkeimmistä Esperin arvoista on lämminhenkisyys, jonka saa aikaan työntekijän asenne erilaisissa kohtaamistilanteissa. Brändinmukainen työasu tukee työntekijän inhimillisyyttä ja helpottaa lähestymistä asiakkaaseen.


Topperin suunnittelema ja valmistama uusi työasu tukee Esperi-brändin iskulausetta – Anna meidän auttaa.