Posted on

Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme?

Olemme löytäneet uuden ompelijan ja työpaikka on täytetty! Kiitokset kaikille lisäpalveluompelijan paikasta kiinnostuneille hakijoille. 

Lisäpalveluompelijamme Kirstin jäädessä eläkkeelle etsimme nyt reippaaseen joukkoomme ammattitaitoista, tarkkaa ja vastuuntuntoista tekstiili- ja vaatetusalan ammattilaista osaksi varastotiimiämme. Varastomme sijaitsee pääkonttorin yhteydessä Liedon Avanti 2 -teollisuusalueella.

Lisäpalveluompelijana työtehtäviisi kuuluvat erilaiset korjausompelutyöt, kuten lyhennykset, pidennykset ja kavennukset. Kiinnität merkkejä ja valmistat muun muassa asiakkaiden arvomerkkejä. Huollat vaatteita ja hyödynnät ammattitaitoasi vaatteiden elinkaaren pidentämiseksi. Tuotevalikoimamme ulottuu sisävaatteista erittäin haastaviin oloihin suunniteltuihin ulkovaatteisiin, joten kokemuksesi kattaa monenlaisten vaatteiden rakenteiden tuntemuksen.

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulla on ompelijan peruskoulutus, useamman vuoden ompelukokemusta ja osaat käyttää monipuolisesti vaatetusteollisuuden koneita ja laitteita. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen, ja itsenäinen työskentely on sinulle mielekästä. Kannat vastuusi työn laadusta ja käytät luovuuttasi työn tekemiseen ja kehittämiseen. Lisäpalveluompelijan työ vaatii erityistä tarkkuutta, joten näppäryydestä ja hyvästä keskittymiskyvystä on tässä työssä hyötyä. Itsenäisen työskentelyn ohella tykkäät tehdä töitä myös osana tiimiä ja jakaa kokemuksesi koko tiimin käyttöön.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan työkaverin löydyttyä, joten laita hakemuksesi pikimmiten osoitteeseen mia.ruusumo@topper.fi.

Lisätietoja työstä antaa projektijohtaja Mia Ruusumo, p. 0500 829 029 tai mia.ruusumo@topper.fi

Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan Työvaatevallankumous on ovella Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020 AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019 VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9. Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan! Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen