Me

Topper on nyt osa Image Wearia 

Kaksi pitkään työvaatealalla toiminutta yritystä yhdistivät voimansa 4.5.2020, kun tamperelainen Image Wear Oy osti Topper Uniformin liiketoiminnan. Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva Image Wear AS.  

Topper Uniform on työvaatetuksen asiantuntija. Olemme palvelleet yli 35 vuoden ajan eri alojen yrityksiä ja kohdanneet monenlaisia työvaatetarpeita. Suunnittelemme ja valmistamme virkapukuja, toimistoasuja sekä suojavaatteita. Tarvittaessa räätälöimme työasut juuri sinun yritystäsi varten. 

Tutustu Topperin tiimiin. Tehtaassamme on 35 kokenutta ompelijaa, logistiikasta huolehtii 5 omaa tekijää, myynnissä ja asiakaspalvelussa toimii kuusi iloista ja avuliasta henkilöä ja tuotesuunnittelussa kuusi innovatiivista persoonaa. Tällä porukalla puemme noin 500:n asiakkaamme 35 000 työntekijää. Toimitamme muun muassa 54 000 housut vuosittain. 

 Työasulla on vaikutusta tulokseen 

Haluamme innostaa sinua nauttimaan työpäivästäsi – auttaa keskittymään siihen, missä olet hyvä. Me Topperilla uskomme, että käytännölliset, mukavat ja edustavat työvaatteet viestivät myönteistä yrityskuvaa ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se luo hyvät edellytykset onnistumisille, joka päivä. 

Itsetunto

Panostamme siihen, että työasu on käytännöllinen, mukava ja edustava. Miellyttävä työasu parantaa työntekijän itsetuntoa sekä työmotivaatiota.

Ilmapiiri

Yhtenäinen työasu vahvistaa henkilökunnan yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Yrityksen imago

Onnistunut työvaate viestii yrityksestä hyvää kuvaa muille. Positiivinen imago auttaa yritystä pääsemään parempaan tulokseen.