Posted on

Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana

Lämmin, mukava, määrätietoinen tiimipelaaja. Tällä kertaa et lue tarinaa Hylkeen haalareista, vaikka pari ensimmäistä adjektiivia niihinkin sopivat. Nyt kerromme lyhyesti, minkälaisen toimitusjohtajan alaisuudessa Liedon Tuulissuolla touhutaan.

– Kaikessa tekemisessä on päämäärä. Vaikka en välillä muista kertoa sitä kaikille, niin aina kaikessa tekemisessä on tavoite, mitä kohti mennään. Määrätietoinen toiminta tulee juuri siitä.

Näin Hanna Laine kuvailee itseään toimitusjohtajana. Jotkut käyttävät myös nimitystä ”paras esimies ikinä”.

Matkaa Hylkeen brändin omistavassa Topperissa Hannalle on ehtinyt kertyä jo pitkälti yli toista vuosikymmentä. Ilopilleri tuli taloon vuonna 2003 tekemään diplomityötä ja jäi sille tielle. Vuonna 2016 rooli tuotekehityspuolen vetäjänä sai jäädä ja oli aika astua toimitusjohtajan haalareihin.

Hanna ei istu nokka pystyssä valtaistuimella ja jakele ylhäisyydestä käskyjä kuningattaren tavoin. Se kun ei sovi tsemppaavaan luonteeseen, eikä oikein työnkuvaankaan. Taloudelliset ja hallinnolliset asiat toki kuuluvat välttämättömästi toimitusjohtajan tehtävälistaan, mutta suurin nautinto syntyy edelleen asiakkaiden kanssa toimimisesta. Lukuisilla vierailureissuilla vaihdetaan ajatuksia, jotka tuodaan sitten jalostettavaksi tehtaalle. Yhdessä suunnitellen syntyy aina paras lopputulos.

Ennemmin kehuja kuin raippaa

Itsensä jalustalle nostaminen ei kuulu Hannan tapoihin. Sen sijaan hevosen selkään hän kampeaa itsensä monesti. Vuosi sitten valmistuneesta kotitallista löytyy tyttären iso poni sekä Hannan oma vuonohevonen. Ja vipeltää siellä jaloissa pieni koirakin.

Hevosten kanssa touhutessa Hanna on oppinut paljon. Rakkaasta harrastuksesta löytyy yhtäläisyyksiä siihen, miten hyvä esimies toimii.

– Siellä on samankaltaisuuksia, kuten se, että positiivinen palaute johtaa aina hyvään. Myös itsehillintä kehittyy huomattavasti. Se on piilevälle temperamentille hyvää harjoitusta, kun hevosten kanssa ei sovi kiehahtaa yli.

Harrastuksen nautinnollisimpia puolia ovat ratsastusretket kavereiden kanssa luonnon helmassa. Sieltä löytyy tärkeä henkireikä.

Surullista kyllä, luontoäiti voi päivä päivältä kehnommin. Sekä Hanna että koko Hylje haluavat tehdä oman osansa laukalle lähteneen ilmastonmuutoksen kukistamiseksi.

– Ilmaston lämpeneminen on tietenkin meidän haalaribisneksellekin huono asia, mutta se ei ole se pointti. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon kestävämmän huomisen puolesta, tehtiin sitten haalareita tai uikkareita.

——

Lämpimät jouluntoivotukset koko Hylkeen porukalta!

Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan Työvaatevallankumous on ovella Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020 AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019 VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme? HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9. Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan! Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen