Posted on

Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla virkavaateosaaja Topper Uniformin liiketoiminnan

Kaksi pitkään työvaatealalla toiminutta yritystä yhdistävät voimansa, kun suomalainen Image Wear Oy ostaa Topper Uniformin liiketoiminnan.

”Koemme, että yrityksillämme on samanlainen arvopohja niin kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan kuin asiakaslähtöisen ajattelunkin kautta. Yhdistämällä voimamme saamme Image Wearille hyvää osaamista vaativien virkavaatteiden suunnittelussa ja valmistamisessa. Topper puolestaan saa mahdollisuuksia tuoda tuoteosaamistaan entistäkin isompiin projekteihin yhdistymisen myötä tulevilla lisäresursseilla. Kaikki Topperin ja myös Virossa sijaitsevan tuotantoyksikön Topper Baltin Oü:n henkilöt siirtyvät luonnollisesti Image Wearin palvelukseen vanhoina työntekijöinä”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Nikkanen Image Wearista.

Image Wear on Suomen johtava työvaatevalmistaja, jonka laaja tuotevalikoima sisältää yli 4 500 tuotetta. Suomessa ja Virossa viime vuonna yhteensä noin 300 henkilöä työllistänyt perheyritys kasvaa nyt kaupan myötä. Uusia tuotteita yrityskauppa tuo erityisesti vaativiin virkavaatteisiin, henkilökuljetukseen ja myös ensihoitajien vaatteisiin. ”Topperin erityisosaaminen on tyylikkäiden, korkealaatuisten ja käytössä mukavien vaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Näiden tuotteiden saaminen Image Wearin valikoimaan on luonteva täydennys virka- ja palvelualan työvaatekokonaisuuteemme. On hienoa saada joukkoomme kokeneita ja sitoutuneita osaajia”, Pekka Nikkanen lisää.

Topper on palvellut yli 35 vuoden ajan eri alojen yrityksiä. Oma suunnittelu ja valmistus takaavat asiakkaiden tarpeita hyvin palvelevat, tarvittaessa räätälöidyt, mallistot. Topper on tunnettu laadustaan ja on oman segmenttinsä edelläkävijä.

”Topperin toiminnassa on paneuduttu joka päivä käytössä olevien virka- ja työvaatteiden suunnitteluun.

Uskomme siihen, että käytännölliset, mukavat ja edustavat työvaatteet viestivät myönteistä yrityskuvaa ja lisäävät käyttäjien työtyytyväisyyttä. Toimintamme tavoitteena on aina ollut vastuullinen, luotettava ja täsmällinen toiminta – toiminnan keskiössä on aina asiakas”, kuvaa Topperin toimitusjohtaja Hanna Laine.

”Askel Image Wearin vahvan brändin alle on meille hyvä tapa varmistaa yrityksen vastuullinen kehittyminen jatkossakin. Osana merkittävää suomalaista perheyritystä, Topperin tuoteosaaminen ja liiketoimintakokemus jatkavat kehittymistään meille sopivassa arvokehyksessä”, kiteyttää Laine.

Lisätietoja:

Pekka Nikkanen, Image Wear Oy
pekka.nikkanen@imagewear.fi, puh. 040 5125973

Hanna Laine, Topper Uniform
hanna.laine@topper.fi puh. 040 7396115

Image Wear on Suomen johtava ja Euroopan laajuisesti merkittävä työvaatetoimittaja. Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva Image Wear AS.  Vuonna 1959 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys työllisti viime vuonna 145 ihmistä Suomessa ja 140 Virossa. Yritysten yhteen laskettu liikevaihto oli 29,4 M€.

Topper Uniform on erikoistunut erityistä osaamista vaativien virka- ja sisätyövaatteiden valmistukseen ja myyntiin julkiselle ja yksityiselle sektorille. Liikevaihtoa vuonna 2019 kertyi 6,1 M€ ja yritys työllistää Liedossa 18 henkilöä ja Virossa tuotantoyhtiö Topper Baltin kautta 26 henkilöä.

Image Wearin verkkosivuille >

Image Wearin verkkokauppaan >

Topperin verkkokauppaan >

Olemme kesälomalla 11-31.7.2022 Olemme kesälomalla 12.7.-1.8.2021 Kesän aukioloaika Työvaatevallankumous on ovella Topperin tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020 AJO-mallisto esillä Tampereen Henkilökuljetusmessuilla 25.-26.3.2020 Mallimestari tekee suunnitelmista totta Riemukasta joulun aikaa & onnea ja menestystä vuodelle 2020! Toivotamme hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! VOIMA Outlet Tuulissuolla 2.-3.12.2019 VOIMA-ystävämyynti Vantaalla 16.-17.11. Oletko sinä uusi lisäpalveluompelijamme? HUOM! Tehtaanmyymälä ja toimisto suljettuna pe klo 11.30 alkaen Topper & HYLJE -poistopäivät 10.-11.9. Muutoksia kesän palveluajoissa Löydä HYLJE-jälleenmyyjäsi Malliompelija yhdistää tekniikan luovuuteen Aarre pidentää työvaatteen elinkaarta Hylje ♥ Pure Waste Hylje ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyöhön Hylje Action Light -haalarista on moneksi Intohimona työvaatteen suunnittelu Ideoita ja inspiraatiota ISPOsta Hylje Pilkkihaalari lämmittää talviuimaria Kohti tavoitteita Hannan ohjastamana Hopee ei oo häpee – retroklassikolla kyllä tarkenee Hylje elää ja voi hyvin Tervetuloa uusille sivuillemme! Huh hellettä, onneksi on loma! Henkilökuljetusmessuilla tavataan! Topper Uniform ryhtyy valmistamaan Hopeahaalareita Hylje®-tuoteperheeseen